Anläggning

TTK erbjuder spel inomhus i vår tennishall vid Brantbrinks idrottsplats samt utomhus vid Maden nära Tullingesjön.

I tennishallen vid Brantbrink finns tre Plexipavebanor (nymålade juli 2018). Banorna kan utnyttjas dels genom fasta kontrakt, dels genom att boka strötider i vårt bokningssystem. Klubbkansliet och shopen som ligger i hallen är bemannade på deltid. Telefonnumret är 08-7785013 och besöksadressen är Flottiljvägen 60. 

 

Klubben har också två grusbanor vid Maden nära Tullingesjön.  För den som vill njuta av sjungande näktergalar och beundra jagande kärrhökar vid sidbytena är detta rätta stället!

Hitta hit /Parkering: 
Banorna ligger precis vid Tullingesjön nära Huddingevägen i det fågelrika och
natursköna område som kallas Maden och som kommunen precis har rustat upp med
nya gångvägar mm.
Om man kommer från Huddingevägen(väg 226) svänger man ner till Tullinge
Strandväg, ca 200m efter backens slut finns parkering tydligt skyltad med
P-skylt.
Annat sätt att ta sig hit är att åka Sunnanvägen hela vägen rakt ner från
Tullinge centrum, där vägen tar slut finns parkeringsplatsen tydligt skyltat med P-skylt. (ingen avgift eller P-skiva)
Därifrån får man gå en kort bit in till banorna på dem relativt nyanlagda gångvägarna.

Regler för spel på utomhusbanorna vid Maden:

* Avtal undertecknas mellan nyckelinnehavare och TTK.

* För att spela krävs att man kvitterar ut en nyckel i tennishallen. Nyckeln erhålls mot betalning enligt gällande prislista och kan användas under hela sommarsäsongen. Det krävs alltså ingen ytterligare betalning för att boka speltider på banorna.

* Om ni INTE vill spela kommande säsong måste ni lämna in nyckel (kvitteras på kontoret i tennishallen) INNAN säsongen, senast 31 mars. Annars faktureras ni automatiskt för nyckelavgiften för kommande säsong.

* Endast nyckelinnehvare har tillgång till spel. Medspelaren/medspelarna behöver däremot inte ha löst någon egen nyckel.

* För bokning av tider används klubbens bokningssystem via hemsidan. Endast nyckelinnehavare kan boka speltider.

* Det är tillåtet att spontanspela om tiden inte är bokad och banan är ledig.

* Maximal tid som får bokas är två timmar i sträck. Om ingen kommer efter två timmars spel och ingen har bokat tiden efter, är det tillåtet att fortsätta spela.

* OBS! Den tid som bokats ska förbrukas (eller ha passerats) innan ny tid får bokas. Det är alltså INTE tillåtet att boka upp samma tid flera veckor framåt.

* Efter avslutat spel ska banan och linjerna sopas samt vid behov vattnas. Kom ihåg att börja med detta i tid så att nästa spelare kan börja spela i tid.

* Alla som använder banorna är skyldiga att hjälpa till med att sköta och vårda dem på ett sådant sätt att funktion och trivsel bevaras på bästa sätt.