Nyheter

Sommartennis 2016

  • 28 apr 2016

TTK erbjuder sommartennis under v24, v25 och v.26. Anmälan sker till: caroline@tullingetennis.se senast 7/6.

Spela grustennis hur mycket ni vill hela sommarsäsongen för 800kr!

  • 25 apr 2016

image: Spela grustennis hur mycket ni vill hela sommarsäsongen för 800kr!

Hyr en nyckel hela utomhussäsongen (maj-sep) för 800 kr. För att hyra nyckel eller få mer info maila: tommiewestling@tullingetennis.se eller ring 08-778 50 13. Banorna planeras öppna 1 maj om vädret tillåter.

Uppskjuten grusträningspremiär pga vädret!

  • 25 apr 2016

Vi har beslutat att all träning följande vecka kommer att ske inomhus. Detta p.g.a. det dåliga vädret (med snö) under veckan och helgen. Banorna är inte helt redo för spel. Dannes och Carros grupper kommer att spela ute på maden fr.o.m. måndag 2/5.

TTK på plats vid ICA Rikstens öppningsfest i lördags!

  • 18 apr 2016

image: TTK på plats vid ICA Rikstens öppningsfest i lördags!

I lördags hade ICA Riksten sin öppningsfest med grillning, fiskdamm, fotograf för de små och dessutom besök av lokala föreningar. TTK var på plats med minitennis som barnen fick testa på och vi informerade om TTK:s verksamhet. Vi önskade ICA Riksten lycka till med att ge en blomma! Se bilder.

Städhelg på Maden!

  • 11 apr 2016

Vår i luften och städhelg på Maden - våra idylliska grusbanor nere vid Tullingesjön! Klicka vidare och se bilder! Banorna öppnar 1 maj! Intresse av madennyckel: maila: tommiewestling@tullingetennis.se

Nu är underhållet av tennisbanorna fixade och klart!

  • 7 apr 2016

Nu är underhållet av underlaget på alla 3 banor klart. Det gick snabbt och smidigt och störde inte verksamheten. Samt så har vi bytt mittband till tennisnäten.

Blankett: "Medgivande om fotografering på minderårig"!

  • 6 apr 2016

Nu finns det en blankett vi har tagit fram för "Medgivande om fotografering på minderårig". Det gäller vid deltagande i TTK:s verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan publiceras på klubbens digital plattform eller annat informationsmaterial som rör klubben.

Multisportdagen 2016

  • 1 apr 2016

Under fredagen 1/4 arrangerade TTK tillsammans med FBI Innebandy multisportdagen för andra året i rad. Detta år fick vi med oss fäktning, parkour och cricket, förutom tennis och innebandy. Ca 150 barn kom och testade alla olika idrotterna. En mycket lyckad dag med full fart på alla stationer.

Första spadtaget till vårat nya bollplank på Maden!

  • 1 apr 2016

Nu är första spadtaget taget till vårat nya bollplank nere på våra utomhusbanor på Maden. Bollplanket kommer vara klart lagom till utomhussäsongen börjar 1 maj. Är ni intresserad av att hyra nyckel till våra grusbanor, maila tommiewestling@tullingetennis.se